Keijun varjo -tunneryhmät


Nouseeko pulssi? Haudotko vihan ja aggression tunteita tai väkivaltaisia ajatuksia? Pelkäätkö käyttäytyväsi väkivaltaisesti itseäsi tai toisia kohtaan? Älä jää yksin, tule mukaan Keijun varjo -tunneryhmään!

Haluatko mukaan nuorten naisten tunneryhmään? Syksyn ryhmiin voi jo ilmoittautua!

Kenelle?
Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi Tyttöjen Talon, Tyttöjen Tilan tai Maria Akatemian tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu. Ryhmässä on enintään 8 osallistujaa ohjaajien lisäksi.

Mitä siellä tehdään?
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitasi. Ryhmässä voit jakaa luottamuksellisesti omia fiiliksiäsi ja löytää  keinoja tunteiden käsittelyyn ja ilmaisuun. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
- ymmärtää itseään ja pahan olon syitä
- saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan
- saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
- voida paremmin.

Missä ja milloin? 

Verkkoryhmä, 5.2. - 8.4.2020, keskiviikkoisin klo 10-11.30. Ohjaajana Elina (elina.lehtonen@maria-akatemia.fi, p.0405548078). Lataa esite tästä.

Maria Akatemia (Fredrikinkatu 29 A), 6.2. - 8.4.2020 torstaisin klo 15-17. Ohjaajina Elina (elina.lehtonen@maria-akatemia.fi, p.0405548078) ja Emmi (emmi.kyyhkynen@maria-akatemia.fi, p.0405548017). Lataa esite tästä.

 

Miten mukaan?
Ennen ryhmän alkua sovitaan muutama kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Ryhmät ovat maksuttomia. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi. Voit ottaa yhteyttä myös Keijun varjo -chatin kautta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin Maria Akatemian, Tyttöjen Talojen ja Tyttöjen Tilan työntekijöihin.