Koulutus Keijun varjo -ryhmien ohjaamiseen

 

Onko järjestölläsi tai yhteisölläsi kiinnostusta Keijun varjo -tunneryhmien toteuttamiseen? Maria Akatemian Keijun varjo -toiminta tukee nuorten naisten parissa tehtävää ehkäisevää väkivaltatyötä kouluttamalla ammattilaisia Keijun varjo -tunneryhmien ohjaamiseen.

Kaksipäiväisen koulutuksen teemoja ovat mm. väkivaltadynamiikka, nuorten naisten tunnesäätelyn erityiskysymykset sekä Keijun varjo -ryhmätoiminta.

Koulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, joilla on osaamista ryhmänohjauksesta ja valmiutta kohdata tyttöjen ja nuorten naisten vaikeita tunteita. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että järjestön tai yhteisön on mahdollista käynnistää Keijun varjo -ryhmätoiminta.

Koulutus on maksuton.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Keijun varjo -toiminnan koordinaattoriin: Elina Rajaniemi, elina.rajaniemi@maria-akatemia.fi, p. 040 829 4345

Keijun varjo -ryhmänohjaajan opas 

Tässä oppaassa on tietoa Keijun varjo -ryhmien käytännön toteuttamisesta, taustalla olevista ideoista sekä keskeisistä käsitteistä.
Lataa tästä Keijun varjo -ryhmänohjaajan opas.