Koulutus Keijun varjo -ryhmien ohjaamiseen

 

Onko järjestölläsi kiinnostusta Keijun varjo -ryhmien toteuttamiseen? Maria Akatemian Keijun varjo -toiminta tukee tyttöjen ja nuorten naisten parissa tehtävää ehkäisevää väkivaltatyötä kouluttamalla ammattilaisia Keijun varjo -ryhmien ohjaamiseen.

 

Kaksipäiväinen Keijun varjo -ryhmänohjaajakoulutus alkaa syksyllä 2019.

 

Koulutuksen teemoja ovat mm. väkivaltadynamiikka, tyttöjen ja nuorten naisten tunnesäätelyn erityiskysymykset sekä Keijun varjo -ryhmätoiminta.

 

Koulutus on tarkoitettu nuorten parissa työskenteleville sosiaali-, terveys-, tai kasvatusalan ammattilaisille, joilla on osaamista ryhmänohjauksesta ja valmiutta kohdata tyttöjen ja nuorten naisten vaikeita tunteita. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että järjestön on mahdollista käynnistää Keijun varjo -ryhmätoiminta.

 

Koulutus on maksutonta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Keijun varjo -toiminnan koordinaattoriin: Siru Jokimies, siru.jokimies@maria-akatemia.fi, p. 050 304 7455

 

Keijun varjo -ryhmänohjaajan opas 

Tässä oppaassa on tietoa Keijun varjo -ryhmien käytännön toteuttamisesta, taustalla olevista ideoista sekä keskeisistä käsitteistä. Lataa tästä Keijun varjo -ryhmänohjaajan opas.