Apua tyttöjen hankaliin tunteisiin ja väkivaltaan

Keittääkö sinulla joskus yli? Oletko huolestunut omista tunteistasi? Aiheuttaako väkivaltainen käyttäytyminen itsessä tai toisissa pahaa oloa?

​Tiesitkö, että tyttöjen ja nuorten naisten väkivalta on tavallista? Se voi kohdistua itseen tai toiseen. Väkivalta satuttaa aina molempia – kohdetta ja tekijää.  Väkivallasta irrottautumiseen on saatavilla apua. Kaikkea ei tarvitse miettiä yksin!

Väkivalta voi olla esimerkiksi lyömistä, potkimista, huutamista, uhkailua, syyttelyä, kiusaamista, ulkopuolelle jättämistä, itsensä rankaisua, viiltelyä, itseinhoa ja vihapuhetta.

Haluatko mukaan? Täällä tietoa toiminnasta.

Jos pelkäät käyttäväsi väkivaltaa tai joutuvasi väkivallan uhriksi, suosittelemme turvasuunnitelman tekemistä. Hyviä turvasuunnitelmien pohjia löydät esimerkiksi Nettiturvakodin sivuilta.

Ota koppi elämästäsi! Meiltä saat avaimet fiilisten ymmärtämiseen. Kohti elämäiloisempaa ja rennompaa
Väkivallatonta Minää.​

Sinä rokkaat, väkivalta ei.

#keijunvarjo
#kaikkeaeitarvitsemiettiäyksin
#väkivallatonminä
#äläjääyksin

”Luulin, et puolustan itteeni, kun raivosin ja läpsin poikaystävääni. Aina jälkeenpäin oli paha mieli. Hävetti ja pyytelin anteeks. Nykyään ymmärrän oma fiiliksiä paremmin. En pura mun pahaa oloa muihin.”
Vera, 21v.
”Ennen pelkäsin tunteitani, väistin ne väkivalloin. Oli helpompaa olla syyllinen kuin turvaton. Tänään en pelkää,otan vastuun tunteistani ja teoistani. Nyt on helpompaa.”
Karoliina, 25v.
"En ollu koskaan tyytyväinen itseeni. En uskaltanu puhua pahasta olostani, koska luulin, ettei ketään kiinnosta. Nyt oon oppinu, että mäkin oon hyvä ja tärkee. Se on tuonu lisää itsevarmuutta."
Jasmin, 15v.