Keijun varjo -chat

Keijun varjo -chatit päivystävät

Tiistaisin klo 14-16
Keskiviikkoisin klo 10-12
Torstaisin klo 15-17

Chattiin pääset klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa chat-palkkia.

 

Chat on tarkoitettu nuorille naisille, jotka kokevat tarvitsevansa apua omien hankalien tunteidensa ja väkivaltaisen käyttäytymisensä tunnistamisessa ja säätelyssä. Tule rohkeasti juttelemaan, jos omat tunteesi tai tekosi huolettavat sinua tai läheisiäsi!

Keijun varjo -chatissa voit keskustella nimettömänä kahden kesken päivystäjän kanssa. Chatin päivystäjät ovat erityisesti nuorten naisten väkivaltaan perehtyneitä asiantuntijoita.  Keskustelu on luottamuksellista ja päivystäjillä on vaitiolovelvollisuus. Keskustelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Välillä chatissa saattaa olla ruuhkaa ja voit joutua odottamaan vuoroasi. Tällöin chat-ikkunassa näkyy tieto siitä, monentenako olet jonossa. Valitettavasti emme voi taata, että päivystäjämme ehtivät keskustella kaikkien jonossa olijoiden kanssa ennen chatin aukioloajan päättymistä. Tällöin voit yrittää uudestaan seuraavalla viikolla tai lähettää meille viestin. Tarvittaessa voit kääntyä myös muiden auttavien tahojen puoleen.

Huomaathan, että päivystäjällä on tarvittaessa oikeus päättää keskustelu, mikäli hän kokee sen aiheelliseksi. Teemme chat-työtä tiiminä ja jaamme keskusteluissa nousseita asioita tiimin kesken.

Etkö pääse chattiin päivystysaikaan? Varaa meille yksilöchat-aika laittamalla sähköpostia osoitteeseen keijunvarjo@maria-akatemia.fi!

Yksilökeskustelut

Haluatko pohtia hankalia tunteitasi ja pelkoa väkivaltaisesta käyttäytymisestä ammattilaisen kanssa?

Keijun varjo -chatin kautta voit päästä kahdenkeskisiin  keskusteluihin (1–3 kpl) väkivaltatyön asiantuntijan kanssa. Keskusteluissa kartoitetaan tilannettasi ja etsitään yhdessä keinoja muutoksen tekemiseen. Keskustelut ovat maksuttomia. Keskustelut toteutetaan joko kasvokkain tai videovälitteisesti.

Keskustelua varten tarvitsemme nimesi ja yhteystietosi.

Varaa aika sähköisen ajanvarauskalenterin kautta tai ota suoraan yhteyttä työntekijöihimme!

Mikäli kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän keskustelutietojen pohjalta olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Mikäli viranomaiset pyytävät, välitämme heille IP-osoitteesi  tai yhteystietosi varmistaaksemme, että sinä saat apua. Pyrimme tällaisessakin tilanteessa avoimuuteen ja toimimaan kanssasi yhteistyössä.

Keijun varjo on jäsenenä Nuorille suunnatun verkkotyön foorumissa ja noudattaa sen eettisiä ohjeita kohtaaville verkkopalveluille.

Luethan myös Keijun varjo -toiminnan rekisteri- ja tietosuojaselosteen.