Ajanvaraus

Keijun varjo -toiminta tarjoaa lyhytkestoista keskusteluapua 15-28 -vuotiaille nuorille naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa.

Palveluun pääsemistä varten et tarvitse lähetettä.

Ehkäisevän väkivaltatyön ammattilaisen kanssa voit puhua omaan vihaan, väkivaltaan ja tunnesäätelyyn liittyvistä haasteistasi.

Ensimmäisellä kohtaamisella kartoitamme kanssasi tilannettasi ja toivettasi avun suhteen. Verkkovälitteisesti tapahtuvan kohtaamisen jälkeen keskusteluapua on mahdollista saada 1-4 kertaa.

Palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Varaa kartoituskäynti asiakastyöntekijällemme alla olevasta nettikalenterista. Työntekijämme lähettää sinulle linkin keskustelualustalle ennen ensimmäistä tapaamista. Onnistuneesta ajanvarauksesta saat vahvistusviestin. Jos kalenteri ei aukea, päivitä nettisivu ja kokeile uudelleen.

Jos et voi varata aikaa nettikalenterista tai et löydä sopivaa aikaa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen keijunvarjo@maria-akatemia.fi.

Peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen tapaamista vahvistusviestissä olevalla linkillä, jos et pääsekään tapaamiseen. Näin vapautat ajan jollekulle toiselle apua tarvitsevalle nuorelle.

Huom. Keijun varjo -toiminnan palvelut eivät ole sairauden hoitoa. Akuuteissa kriisitilanteissa ole yhteydessä päivystykseen. Hätätapauksissa soita aina 112.