Keijun varjo -tunneryhmät


Nouseeko pulssi? Haudotko vihan ja aggression tunteita tai väkivaltaisia ajatuksia? Pelkäätkö käyttäytyväsi väkivaltaisesti itseäsi tai toisia kohtaan? Älä jää yksin, tule mukaan Keijun varjo -tunneryhmään!

Seuraava tyttöjen ja nuorten naisten tunneryhmät alkavat syksyllä 2018 Helsingin ja Espoon Tyttöjen Taloilla. Haluatko mukaan? Ilmoittautumisia otetaan vastaan jo nyt!

Kenelle?
Tunneryhmät on tarkoitettu 15–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, jotka haluavat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitaan. Ryhmään osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla helsinkiläinen tai espoolainen, eikä Tyttöjen Talon tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu.

Mitä siellä tehdään?
Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tunnistamaan ja ymmärtämään hankalia tunteitasi. Ryhmässä voit jakaa luottamuksellisesti omia fiiliksiäsi ja löytää  keinoja tunteiden käsittelyyn ja ilmaisuun. Tarkoituksena on helpottaa omaa pahaa oloa arjessa itsen ja muiden kanssa. Jokainen päättää, miten paljon itsestään kertoo.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?
Ryhmään kannattaa osallistua, jos haluaa
- ymmärtää itseään ja pahan olon syitä
- saada tukea tunteiden tunnistamiseen, ilmaisuun ja hallintaan
- saada toimintamalleja hankalista tilanteista selviytymiseen
- voida paremmin.

Missä?
Helsingin Tyttöjen Talolla, Hämeentie 13 A, 4. krs. TÄYNNÄ!
Espoon Tyttöjen Talolla, Lintuvaarantie 2, 4. krs. VIELÄ PARI PAIKKAA JÄLJELLÄ!

Milloin?
Helsingin ryhmä: 25.9.2018 alkaen tiistaisin klo 16.30-18.00. Ryhmä on suunnattu 15 vuotta täyttäneille nuorille.
Espoon ryhmä: lokakuussa maanantaisin klo 17.00-18.45. Ryhmä on suunnattu 18 vuotta täyttäneille nuorille.

Miten mukaan?
Ennen ryhmän alkua sovitaan muutama kahdenkeskinen tapaaminen ohjaajan kanssa. Ryhmät ovat maksuttomia. Voit hakea mukaan ottamalla yhteyttä ryhmien ohjaajiin puhelimitse tai sähköpostitse ja kertomalla kiinnostuksestasi. Voit ottaa yhteyttä myös maanantaisin klo 14.30–16.30 Keijun varjo -chatin kautta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös muihin Maria Akatemian tai Tyttöjen Talojen työntekijöihin.

Helsingin ryhmän ohjaajat: Ninni Mesiäinen, Helsingin Tyttöjen Talo, p. 040 506 5938, nina.mesiainen@tyttojentalo.fi ja Anette Malinen p. 050 505 4484, anette.malinen@tyttojentalo.fi

Espoon ryhmän ohjaajat: Marjo Heinonen, Espoon Tyttöjen Talo, p. 041 505 7366, marjo.heinonen@espoontyttojentalo.fi ja Leila Hellman-Eronen