Keijun varjo -chat

Keijun varjo -chat on auki maanantaisin ja torstaisin klo 14.30-16.30 osoitteessa www.keijunvarjo.fi. Chattiin pääset klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa chat-palkkia.

Chat on tarkoitettu tytöille ja nuorille naisille, jotka kokevat tarvitsevansa apua omien hankalien tunteidensa ja väkivaltaisen käyttäytymisensä tunnistamisessa ja hallinnassa. Tule rohkeasti juttelemaan, jos omat tunteesi tai tekosi huolettavat sinua tai läheisiäsi!

Keijun varjo -chatissa voit keskustella nimettömänä kahden kesken päivystäjän kanssa. Chatin päivystäjät ovat erityisesti nuorten naisten väkivaltaan perehtyneitä asiantuntijoita.  Keskustelu on luottamuksellista ja päivystäjillä on vaitiolovelvollisuus. Keskustelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Välillä chatissa saattaa olla ruuhkaa ja voit joutua odottamaan vuoroasi. Tällöin chat-ikkunassa näkyy tieto siitä, monentenako olet jonossa. Valitettavasti emme voi taata, että päivystäjämme ehtivät keskustella kaikkien jonossa olijoiden kanssa ennen chatin aukioloajan päättymistä. Tällöin voit yrittää uudestaan seuraavalla viikolla tai lähettää meille viestin kysymyspalstamme kautta. Tarvittaessa voit kääntyä myös muiden auttavien tahojen puoleen.

Huomaathan, että päivystäjällä on tarvittaessa oikeus päättää keskustelu, mikäli hän kokee sen aiheelliseksi.

Mikäli kyseessä on akuutti hätätilanne, lastensuojelullinen huoli tai rikos, tulee meidän keskustelutietojen pohjalta olla yhteydessä hätäkeskukseen, lastensuojeluviranomaisiin tai poliisiin. Mikäli poliisi pyytää, välitämme heille IP-osoitteesi varmistaaksemme, että sinä saat apua. Pyrimme tällaisessakin tilanteessa avoimuuteen ja toimimaan kanssasi yhteistyössä.

Keijun varjo on jäsenenä Nuorille suunnatun verkkotyön foorumissa ja noudattaa sen eettisiä ohjeita kohtaaville verkkopalveluille.

Luethan myös Keijun varjo -hankkeen rekisteri- ja tietosuojaselosteen.